Mercure
Kerst
Bovenaanzicht
Oud en nieuw
Aanzicht Hotel Krefeld

Onze partner

Net over de grens in het Nederrijn gebied is dit prachtige 4 sterren hotel gelegen. Het hotel is gelegen in een groot park, op korte afstand van het recreatiegebied Elfrather See. Ontspan in ons hotel en maak kennis met de mooie omgeving, vind tijd voor uzelf.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Sauna
Restaurant
Parkeren
Golfbaan
Fitness
Lift
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur
Beauty Center
Airconditioning

Hotelkamers

Het 4-sterren landhotel heeft 155 comfortabele kamers met airconditioning, waaronder 3 aangepaste kamers voor mindervaliden en ruime gezinskamers, sommige met een balkon. Er mogen 2 kinderen jonger dan 12 gratis op uw kamer verblijven. Alle kamers beschikken over gratis WiFi en supersnel internet.

Ook uw huisdieren zijn welkom in het hotel.

Restaurant en Bar

Chef Mr Ralf Pontow heet u welkom. Het restaurant Augenblick heeft heerlijke wijnen en internationale gerechten die zijn bereid met verse seizoensingrediënten. 's Zomers kunt u ook buiten op het terras van onze keuken genieten. Sluit de dag af met een aperitief in de Treffpunkt-bar.

Omgeving

Geef uw golftalent een boost want het hotel ligt in het hart van een golfbaan met 18 holes. Het hotel ligt op 8 km van het centraal station en 20 km van de luchthaven van Düsseldorf. Met de auto neemt u de A40, A44 of A57.

Anoniem
9
22 augustus 2024
Mooie golfbanen, fijn hotel, heerlijk ontbijt buffet , prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.
Peter
9
21 augustus 2024
Wij hebben een prima weekend gehad, op 2 prachtige golfbanen gespeeld en het hotel was goed. Volgende keer boeken we weer bij jullie. 👍
Anoniem
8
18 augustus 2024
Prima hotel, golfbaan bij het hotel heel mooi, golfbaan de Niep heel erg lang, vijf par vijfs op de 2e 9.
Maud Bonants
9
25 juli 2024
Prachtige baan, goed onderhouden en erg vriendelijke mensen
Hans Derksen
9
20 juli 2024
Goede accommodatie, verzorging ed en mooie golfbaan
Ron Vinken
8
10 juli 2024
bediening in het Hotel mag wel iets vriendelijker
Hein
9
10 juli 2024
Prima geregeld. Aanpassingen op het arrangement werden zonder problemen doorgevoerd. Golfbanen waren leuk om te spelen. Hotel prima in orde (de drankjes in de bar waren wel heel erg duur)
Anoniem
8
10 juli 2024
Het ontbijt was prima maar de warme maaltijden van Mercure waren benedenmaats. Voor het overige vriendelijk en gedienstig personeel.
Anoniem
8
31 maart 2024
Ondanks slecht weer een prima golf 3 daagse. Geen buggy ivm zompige bodem. Wel met trolly. Met receptie geregeld dat we op dinsdag 18 holes liepen en woensdag en donderdag 9 holes . Was geen probleem. Hotel was prima ,ook het ontbijt en diner. Een kanttekening: in eerste instantie meteen naar de golfbaan gereden maar daar wilde ze eerst een voucher zien. Dus terug naar het hotel.Daar vroegen ze eerste ook naar een voucher. Achteraf was onze uitdraai van de mail voldoende. Bedankt Groet Jan de Luij
Els
8
27 oktober 2023
We hebben Op de Niep gespeeld. Deze wordt aangemerkt als championsbaan. Het was een mooie baan, maar wij kwalificeren hem niet zo hoog. Bijna alle Fairways zijn hetzelfde, met weinig uitdagingen. Het onderhoud was goed, met redelijke grens. De ontvangst was vriendelijk en de reservering klopte. Het verblijf in Mercure hotel was prima, met goede bedden en ruime kamer. Een ligbad is niet meer van deze tijd, dat is inherent aan het bouwjaar van het hotel. Zowel diner als ontbijt waren voortreffelijk. Bij de communicatie met Recreatief was de aanhef, meneer ipv mevr. Dit zou gecorrigeerd worden, maar bij de hotelreceptie klopte het nog steeds niet. Puntje van aandacht. Verder zijn we te reden over het arrangement.
Miltenburg
9
16 oktober 2023
Wij hebben een basis arrangement als uitgangspunt genomen en verder aangepast aan onze specifieke wensen voor een groep van 16 personen. Sjors was zeer behulpzaam en heeft alles super geregeld. Op zijn advies een andere baan gekozen die door de hele groep als zeer positief werd ervaren. Bij een volgende trip zullen we zeker Sjors weer raadplegen. Een aanrader!
Ben Wijering
9
10 oktober 2023
Prima service, geduldig en meedenkend. Danke Sjors
Anoniem
9
07 oktober 2023
Ik heb gisteren al een mailtje gestuurd om te bedanken. Alles was perfect geregeld.
Hub Sturme
10
30 september 2023
Hotel top, slapen heel comfortabel, ontbijt geweldig, diner prima. golfplaatsen waren top. dus een geweldige tijd gehad. bedankt voor jullie geweldige keuze.
Linda
8
20 september 2023
Ik heb samen met mijn zus genoten van dit arrangement. Hotel was prima, alleen avond eten kon je maar kiezen uit 2 gerechten dat is wat minimaal. Voor de rest prima! Golfbaan is helemaal top, kregen extra korting omdat ze net nieuw zand gestort hadden.
Kristof Heremans
9
13 september 2023
Het arangement was TOP geregeld, zelfs ondanks de late tee-times konden we perfect ons dinner nuttigen . Mooie banen en schitterend hotel .
Anoniem
8
27 augustus 2023
Hele goede service recreatief.nl. Zeer snelle reactie!
Baan prachtig. Clubhuis met terras heel erg mooi.
Mercure, matig! Kamer goed, maar diner als buffet! Echt geen aanrader!
Hermann
9
21 augustus 2023
Wij hebben een goede service ervaren met 100% van onze verwachtingen en foutloos , bedankt
Anoniem
9
17 augustus 2023
Mooie aanbieding voor een mooie prijs. Jammer dat tijdens elfrather muhle het veel regende want die baan was mooier dan Niep. Maar fijne dagen gehad met uitstekend ontbijt en redelijk diner. Drank was wel duur.
M.Oosting Olsthoorn
9
14 augustus 2023
Het hotel voldeed aan de verwachtingen, vriendelijk personeel, prima kamer, super ontbijt. Het diner lag wat zwaar op de maag, zonder veel te eten. Golfen was 👍. Ligging perfect!
ger jeurissen
8
26 juli 2023
Alles was goed geregeld en een mooie baan.
Willy
8
29 juni 2023
Prachtige golfbaan! Jammer dat we toch de auto moesten pakken om bij het clubhuis van de golfbaan te komen.
Marcel Klein
10
12 juni 2023
Alles was perfect geregeld. Goed hotel en mooie golfbanen.
Anna1
7
07 juni 2023
Golfen was prachtig, lastige baan door de vele rough. Mercure hotel qua eten prima. Kamers gedateerd badkamer niet geschikt voor ouderen en mensen slecht ter been door hoge instap bad.
Frank van den Elzen
8
22 mei 2023
Mooie banen en prima hotel.
Nico Kemper
8
21 mei 2023
Alles prima geregeld goede service
Yvonne van Worcum
8
25 april 2023
Heerlijk arrangement met een geweldige golfbaan. zeker een aanrader.
René
8
13 oktober 2022
Alles was goed geregeld bij aankomst zowel bij de golfclub Muhle en Landhotel Mercure
Ontbijt buffet was zeer goed en avondeten was ook goed 3 gangen menu en keuze uit 2 menu's
Kamers waren uitstekend met goede bedden
Minpuntje in bad douchen hoge instap
Peter Gersen
8
12 oktober 2022
Een dikke 8 voor dit arrangement wat mij betreft. De baan is op 3 minuten (wel me de auto, anders loop je langs een weg) van het hotel vandaan. Prima hotel, niet super bijzonder maar alles goed verzorgd en daar gaat het tenslotte om. En aardige mensen. De baan is uitdagend en ligt er prachtig onderhouden bij. Wel veel ballen meenemen want er is erg veel hoog gras waar je ze nooit meer in terugvindt...
Renzo Bulthuis
8
12 oktober 2022
Golfbaan was erg mooi. De baan lijkt niet uitdagend maar is het wel. Het hotel is goed. Het ontbijt was erg uitgebreid. Verder een gezellig hotel.
Niels
8
05 oktober 2022
Hotel is redelijk standaard, wel ruime kamer, maar beetje outdated. Het ligt wel naast de golfbaan zodat je snel uit de startblokken kunt. Voor beginnende golfers zoals wij is 18 holes te veel. Het zou een idee zijn om ook een 9 holes variant aan te bieden. de golfclub is wel heel flexibel en heeft alles voor ons omgezet naar onze wens. De eerste lus is zeer gevarieerd en uitdagend, de holes op de tweede wat saaier.
Irene jongenelen
7
21 september 2022
Goed geregeld , goed hotel, jammer dat alleen de goedkoopste golfbaan in het arrangement zit. Verder mooie banen, jammer van het weer. ( daar kan niemand iets aan doen) daarom zijn wij op zondag alweer naar huis gegaan. Met de voorspelling regen voor de gehele dag wilden wij niet meer golfen.
Eddy Filon
8
03 september 2022
Goed en schoon hotel. Lekker diner en ruim ontbijt buffet vriendelijk personeel. Golfbaan super.
Anton de Groot
9
03 september 2022
Golfbaan: 10 Food en beverage: uitstekend Hotel: zeer goed Ontbijt en diner:zeer goed 👍
Anna
9
04 augustus 2022
Goed geïnformeerd en ook prettig app contact gehad
Paul Sassen
9
03 augustus 2022
Was ontzettend leuk. Heerlijk eten en een mooie golfbaan.
Scholte op Reimer
8
27 juli 2022
Erg Mooie baan. Hotel is prima. Helaas het diner met vaste tijden en snel eten. Prijs/kwaliteit was goed.
Tuncay
9
23 juni 2022
Uitstekend arrangement, 18 holes, hotel erg dicht bij golfbaan.
J.C.M. Bonnier
8
15 juni 2022
Mooie golfbaan. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wel jammer dat het diner in hotel een lopend buffet werd vanwege grote groep gasten.
Ron Neplenbroek
8
31 mei 2022
Prima geregeld de baan naast het hotel voor een zacht prijsje (korting van het hotel) was echt super
Mark Wassenaar
8
25 mei 2022
De reservering van de golfbaan op dag 1 was niet doorgegeven maar er werd ter plekke een oplossing gezocht en gevonden.
Klaas
8
18 mei 2022
Top, mooie goed onderhouden baan. Hotel prima, goed gegeten. Voor herhaling vatbaar.
Huguette Oidtmann
8
14 mei 2022
Dit arrangement is mij heel goed bevallen.
Arie van Baalen
8
09 mei 2022
Top geregeld, fijn hotel en een mooie uitdagende golfbaan.
Marlise Oosterom-le Roy
8
04 mei 2022
Ik ben goed geholpen door uw medewerker Sjors van der Meer. Alles klopte, de reservering van het hotel en de tee-times op de golfbanen. Jammer dat het hotel een heel hoog ligbad had, dat voor ons senioren lastig is om erin en eruit te klimmen. We zullen voortaan om een douche met lage instap vragen. Verder alles top.
Albert Dominicus
8
27 april 2022
prima om na een jaar weer te kunnen golfen. Golfbaan was prima maar erg druk. We hebben de tweede dag maar 9 holes gelopen ipv de geboekte 18. Wel netjes geld terug gekregen. Hotel was prima maar wat verouderd. Jammer dat de bar al om 10.30 uur dicht ging en het dorp te ver weg lag. Met vrienden wel weer een leuk weekend gehad. Behandeling door recreatief prettig en vakkundig. Zeker tijdens corona periode.
Anoniem
10
25 april 2022
Dit arrangement is erg goed. Het hotel is prima en de golfbaan is fantastisch. Prijs-/kwaliteitverhouding is geweldig.
willem mollemans
8
16 april 2022
mooi arrangement; prima hotel met een fijne keuken. Golfbaan ligt er goed bij, maar wel veel lange afstanden, dus minder geschikt voor mensen met een niet zo lange reach. Prima terras en catering maar wel aan de prijs!
Anoniem
8
13 april 2022
Prima voorzieningen en een mooie golfbaan.
Marinus de Wit
8
05 april 2022
Alles prima geregeld. Minpunt: de slechte avondmaaltijd in Hotel Mercure Pluspunt: prima kamer, uitstekend ontbijt, fantastische golfbaan
Bert van der Wijst
8
03 maart 2022
Het was een geslaagd weekend golf Het hotel was wel wat verouderd maar de service was goed Ook het ontbijt en diner waren goed Zeker voor herhaling vatbaar
Thea Hijmans
10
08 februari 2022
Erg attent de persoonlijke begroeting op de kamer met allerlei leuke items wat betreft ons golfarrangement.
Anoniem
9
31 augustus 2021
Mooie baan en prima hotel dichtbij de baan. Een aanrader!
Anoniem
9
15 augustus 2021
Mooie baan en fijne medewerkers bij het hotel. Diner was goed
Annick Plooij
7
30 juli 2021
1e 9 holes zijn leuker dan 2e 9.
Ed Lauwers
7
24 september 2020
Prima prijs kwaliteit verhouding. Het diner in het hotel had wel wat gevarieerder mogen zijn. Niet volgens de Norm van de Duitse keuken. Golfbaan was mooi en uitdagend.
Henk Lanenga
8
14 september 2020
prima georganiseerd, eten goed, drankjes aan de dure kant.
Anoniem
8
12 september 2020
Goed hotel, lekker gegeten en perfect onderhouden golfbaan.
Harry
8
22 augustus 2020
Prima arrangement. Golfbaan Elfrather muehle zeer fraai, prima onderhouden. Hotel Mercure steriel zakenhotel. Bij aankomst bleek airco in het hotel niet te werken. Andere kamer aangeboden, was niet veel beter. Volgende dag functioneerde alles weer goed. Geen excuses aangeboden. Ontbijt en diner prima.
Ton van Dijk
8
07 januari 2020
Prima locatie en hotel. Minpunt, in de badkamer moet je om te kunnen douchen in een (te) hoog bad klimmen.
Ingrid
8
06 januari 2020
Het arrangement is uitstekend bevallen. Heerlijk relaxen, leuke extra's zoals de kookshow, eten was prima. Het enige punt van kritiek is gericht aan de accommodatie zelf. Aangezien het arrangement door veel senioren is geboekt, viel ons op dat de badkamer hierop niet is aangepast. De instap van het bad was erg hoog en eruit stappen eigenlijk veel te gevaarlijk. Geen handgrepen om je aan op te trekken enz. Het leek ons voor oude mensen ondoenlijk om van de douche in het bad gebruik te maken zonder ongelukken. Het kan zijn dat er wel speciale kamers zijn voor senioren, maar gezien het aantal dat nu aanwezig was, zal dat niet toereikend geweest zijn. Het lijkt ons dus goed dit bij jullie onder de aandacht te brengen. Verder hebben wij alleen maar lof over ons verblijf.
Philtjens marc
7
05 januari 2020
Heel mooie kamers en proper Goed maar veel te dure consupties voor duitsland ,glas rode wijn 8euro Oud -nieuw eten was lekker en mooi gepresenteerd DJ heel goed maar veel te kleine dansvloer zeer jammer
Anoniem
8
30 september 2019
Prachtige baan, hotel prima in orde!!
C.Bon
8
02 september 2019
Mooie baan, zeer vriendelijke mensen. Hotel prima kamers waren goed.
Wouter Verberne
8
29 augustus 2019
Kamers en eten prima. Mooi onderhouden gevarieerde golfbaan, op net niet loopafstand, aanrader!
m. visser
9
30 april 2019
Hotel is een prachtige uitvalsbasis voor een golfvakantie. Aan een uitdagende 18 hoes baan gelegen, goed bereikbaar en mooie schone kamers. Lekker eten met een uitgebreid ontbijt. Goed weekend gehad
Britt Van Dyck
10
13 maart 2019
Echt heel mooi en alles-erop-en-aan-weekend gehad! Mag gerust herhaald worden, zeer tevreden!
Jan W. Dix
8
04 januari 2019
Het was een geslaagde oud & nieuw viering!
Anoniem
8
04 januari 2019
Verzorgd gastvrij vriendelijk
Lies Kranendonk
9
29 december 2018
Goed verzorgd Hotel. Niet te groot. Geweldig kersdiner. Super buffetten . We hebben genoten.
Anoniem
7
03 januari 2018
Leuk hotel, goede ligging, lekker eten, mooie kamers. Wij hebben het hotel voor een kerstarrangement geboekt. Voor een kerstsfeer was het hotel eerlijk gezegd wat sober aangekleed. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De enige klacht die ik om me heen van alle gasten hoorde ging over de prijzen in de bar.
Libert Martens
8
03 januari 2018
Zeer goed meegevallen. Top hotel
Henricus Otterloo
8
29 december 2017
candle-lightdiner was goed uitgevoerd en gepresenteerd. kamer was standaard. negatief: in bad green steunen om vast te houden op de gladde bodem. shampoozak in bad was helemaal leeg.
Anoniem
10
29 december 2017
Een goed georganiseerd arrangement, leuk hotel, goed gelegen. Fijne kerstdagen in doorgebracht.
Anoniem
8
29 december 2017
Een prima hotel qua Kerstdiners en buffetten!!
Anoniem
9
04 oktober 2017
Perfect
Hans Erdmann
9
27 juni 2017
De prijs kwalitetsverhouding van deze tweedaagse Golfreis is uitstekend. Goed hotel, vriendelijke bediening, prima eten en een uitdagende golfbaan. Ik krijg van alle deelnrmers(17) waarderende woorden over deze korte reis.
Anoniem
8
24 maart 2017
Mooi locatie, moeilijke baan. Grieks restaurant in de buurt is aanrader. Goede service, maar problemen met betalen met een NL creditkaart/pinpas.
marcel DIDDENS
9
10 januari 2017
DIT ARRANGEMENT IS VOOR HERHALING VATBAAR.ZEER GOED
Anoniem
6
26 april 2016
Onduidelijk waar we de golfvoucher moesten ophalen. Overigens deed men bij de golfclub niet moeilijk over het ontbreken van de voucher. Prachtige golfbaan! Prima hotel, onvriendelijke receptionist bij inchecken. We hadden een tweepersoonsbed besteld, kregen twee eenpersoons bedden.
Anoniem
8
11 januari 2016
mooi hotel met prima kamer. Uitstekend ontbijt, 's avonds buffet waar wij geen fan van zijn, maar op zich prima. Dusseldorf vlakbij en ook Krefeld zelf is voor 1 middag leuk. al met al een prima arrangement.
Ingrid Renting
8
08 januari 2016
Was een geweldig arrangement. Goede verzorging, keuken was uitstekend. De moeite waard.
Jean De Strooper
9
06 januari 2016
Ieder was zeer tevreden over het verblijf. Vriendelijke ontvangst en ruime kamers met de nodige geluidsisolatie. Het festiviteitenbuffet van de eerste avond was heel lekker en zeer uitgebreid. Het feestmaal van oudejaarsavond was echt een "michelinster" waard.De ligging van het hotel is wel ver van de stad maar de mogelijkheid van met de tram te gaan was er wel na een fikse wandeling. De dranken waren wel duur, zowel cola als waters als bier en wijn. Wij vonden het een geslaagd oudejaarsviering. Ook dank voor de vriendelijke contacten met jullie diensten
S R C van den Berg
8
05 januari 2015
deze manier om Sylvester te beleven is ons goed bevallen, jammer dat er verder in Krefeld niets te doen is, en we ons op de verlenging dag verveeld hebben. Advies, raad verlenging af.
Anoniem
8
04 januari 2015
Het was voor ons een goede keuze,prima hotel en goede verzorging.
Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg