Strandhotel in Wijk aan Zee
Strandhotel in Wijk aan Zee
Standaard kamer in het Strandhotel in Wijk aan Zee
Terras bij het Strandhotel in Wijk aan Zee
Terras bij het Strandhotel in Wijk aan Zee

Onze partner

Genieten op een unieke locatie - ontspan in een vernieuwde hotelBovenop een duin in Wijk aan Zee, 40 meter boven de zeespiegel, vindt u Strandhotel Het Hoge Duin. Deze unieke locatie is een van de mooiste plekken aan de Nederlandse kust. Na de grootscheepse vernieuwing en uitbreiding staat Strandhotel Het Hoge Duin klaar om u een nog fijner verblijf aan zee te bieden. Geniet van een heerlijk verblijf in een van de geheel vernieuwde kamers, de uitgebreide faciliteiten en uiteraard de unieke ligging van Strandhotel Het Hoge Duin.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Lift
Mindervalide kamers
Fietsverhuur
3-Persoonskamers

Faciliteiten

Volop genieten
Als gast van het hotel heeft u toegang tot alle faciliteiten. Geniet in het restaurant van een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch of een verrassend dinerbuffet. Bezoek de Skybar voor een lekker drankje in een sfeervolle omgeving. Of strijk neer op een van de terrassen en geniet van het prachtige uitzicht over zee. Ontspan in het Turks stoombad, de 80 graden sauna, de infraroodcabine, de zoutsauna en de luxe wellness-douche. Kiest u liever voor een sportieve activiteit dan bent u welkom in de fitness met zeezicht. 

Ligging

Strandhotel Het Hoge Duin ligt op een toplocatie. Zee, strand en duinen en de prachtige steden van Noord-Holland. Zowel voor ontspanning, romantiek als een gezellig familie-uitje een ideale thuis- en uitvalsbasis. Wakker worden aan zee?

Omgeving

Jong en oud geniet het hele jaar door op het brede strand van Wijk aan Zee. Het strand maakt uw vakantie compleet. Of u nu komt om te zonnen, te wandelen of een andere sportieve activiteit onderneemt.
Naast zee en strand is er nog veel meer te beleven. Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk alle kanten op. Kiest u voor een wandeling of fietstocht door de duinen, een rondleiding langs oorlogsbunkers of toch voor een dagje winkelen in Haarlem?

Anoniem
8
05 augustus 2022
Vriendelijk gastvrij hotel
Nicole
9
03 augustus 2020
Het was TOP! Zeer fijne fietsroutes , mooie wandelingen langs het strand. Zeer fijn hotel ,alles was gewoon heel heel goed. Bedankt
Erwin Saatrube
9
08 januari 2020
Het is en heel fijn verblijf geweest. Het beperkte keuzemenu was even wennen, maar achteraf heeft de chef woord gehouden en waren de gerechten heerlijk. Daarbij de heerlijke locatie en het goede ontbijt. Echt een aanrader!!
Mia
8
04 januari 2020
Top feest gehad goeie band en heerlijk buffet.
Schipper
7
04 januari 2020
Ontvangst prima . Personeel super vriendelijk ! Jammer dat het buffet te vroeg startte dus daarom al om 21.00 uur klaar . Dan te lange zit tot 24.00 uur . Lounge gedeelte te klein dus te weinig zitgedeelte . Het eten had iets exclusiever gemogen , iets meer aandacht . Het aftellen tot 24.00 uur hebben wij gemist . Is maar een klein minpuntje . Muziek geweldig , nette kamer , heerlijke bedden en een top ontbijt .
Agnes Dame
9
04 januari 2020
Het arragement was tot in de puntjes geregeld. Personeel bijzonder enthousiast en kwaliteit van het eten was uitstekend.
Anoniem
9
03 januari 2020
Een top Kerstdiner dansant met overnachting én ontbijt. Volgend jaar wellicht weer. Het personeel is super lief en behulpzaam. Klasse!!
Onno van den Berg
8
31 december 2020
Goed arrangement. Goede kamer en spontaan personeel. Prijs prestatie buitengewoon
Alida Oegema de Bruin
9
30 december 2020
Wij hebben genoten van het heerlijke diner dit was goed van kwaliteit, het restaurant was sfeervol ingericht. De hotel kamer was prima. ontbijt was goed. personeel was vriendelijk en behulpzaam. zeker voor herhaling groetjes, Meine en Alida Oegema
Ros Koster
10
30 december 2020
Alles was perfect geregeld, kamer was geweldig met zee zicht en eten was voortreffelijk! Volgend jaar weer!
Anoniem
7
30 december 2020
Kerstdiner was goed verzorgd... Over het algemeen vonden wij het personeel soms niet vriendelijk. Bij binnenkomst duurde het even dat we werden begroet.
Anoniem
8
29 december 2019
Allemaal prima geregeld.
Daisy Bos-Amiot
8
29 december 2019
Goed verzorgd Kerstarrangement, met lekker eten tijdens het buffet, goede muziek, fijne kamers en bedden, compleet ontbijt en vriendelijke medewerkers ‼️
Van gunst
8
29 december 2019
Het was top ! Beslist voor herhaling vatbaar. Dank voor jullie gastvrijheid.
Anoniem
9
29 december 2019
Een succesvol arrangement.
Anoniem
8
29 december 2019
Vriendelijk ontvangst voor een mooie kamer met zeezicht, diner dansant was goed met een goede band.
Frans Kamp
9
29 december 2019
Wel jammer dat er op de kaart geen fan kamp staat maar alleen kamp voor de rest was het perfect
Cindy Melching
8
25 februari 2019
Prima hotel, lekker gegeten en erg klantvriendelijk personeel.
Astrid Sijbers
9
05 januari 2019
Super gastvrij, hondvriendelijk, heerlijk eten en drinken. Wij komen zeker nog een keer terug na de verbouwing!
Leo van der Schoot
9
05 januari 2019
Alles was tiptop in orde het arrangement,het eten de muziek en natuurlijk de versiering in de zalen. In een wordt prima
Anoniem
8
04 januari 2019
Mooie ligging. Vriendelijk personeel. Eten was ook heerlijk. We hebben het goed gehad!
jeannette
9
04 januari 2019
Het was een super arrangement, met een hele goede band
Evelien van der Poel
8
04 januari 2019
Zeer geslaagde avond. Personeel deed er alles aan om de gasten het naar hun zin te maken. Leuke live band lekker gedanst. Het eten was top. Zeer uitgebreid. Zo ook het ontbijt. Fijne kamer met zeezicht. Wij hebben het ieder geval als prima ervaren.
wim van 't Ent
9
02 januari 2019
Mooi arrangement, voor herhaling vatbaar.
Anoniem
9
02 januari 2019
Het was erg leuk eten was heerlijk en goed georganiseerd bv door de mensen per tafel naar t buffet te laten gaan. En leuke vlotte muziek
henk van de Leur
9
02 januari 2019
Wij hebben een geweldig weekend beleefd samen met onze vrienden. Prima kamer, lekker eten en bovenal geweldig gedanst op muziek van Escape. Hulde.
Anoniem
8
02 januari 2019
Prachtige en schone kamer. Ontzettend vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit verhouding is redelijk. Het buffet had wat luxer gekund.
Anoniem
10
30 december 2018
Fantastisch! Het was een prachtige locatie en heerlijk eten. Het personeel was ook heel vriendelijk. Absoluut waar voor het geld!!
F.Hoogenboom
9
29 december 2018
Supergoed,Aardige mensen van de bediening en de rest!prima accomodatie!Volgend jaar weer!TOP👍🏼
Anoniem
8
29 december 2018
Het was een fijne avond Leuke muziek goed georganiseerd en heerlijk eten het is een aanrader.
Abigael Van der Kroon
9
29 december 2018
Perfecte verzorging, uitstekende service en een geslaagde avond met live muziek en zeer uitgebreid buffet, Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
wim van 't Ent
8
29 december 2018
Mooi arrangement, een aanrader
Westerbaan
8
29 december 2018
Kamer en omgeving goed. Zeer vriendelijk personeel. Diner buffet redelijk.
Jeannette Steijvers
8
09 januari 2018
Zeer succesvol Oud en Nieuwjaarsfeest was heel mooi opgezet personeel erg vriendelijk Heel Veel eten t begon met cocktail dan muze dan koude gerechten en dan warme gerechten en dan Nagerechten en drinken zoveel je wilt zat allemaal in de prijs inbegrepen alleen jammer genoeg geen vuurwerk maar is wel weer fijn voor hondje wat ik mee genomen had maar mijn hondje is niet bang voor vuurwerk dus was zowiezo geen probleem live orkest was heel goed behalve de muziek klonk bij ons in de zaal niet zo goed dat was ook n minpuntje misschien volgend jaar beter opletten dat muziek overal goed moet overkomen en niet alleen op dansvloer
Corry Rustenburg-Vrij
10
08 januari 2018
Uitstekend geregeld. Vriendelijk personeel. De avond zelf uitstekend. Eten goed en de live band ook. We hebben genoten en is voor herhaling vatbaar.
Hans Kemmerling
9
04 januari 2018
Oud en nieuw arrangement gehad bij Kijkduin. Dit voor het eerste jaar en het was in een woord meer dan geweldig. We zullen zeker dit jaar dit hier weer doen. Hele gezellige sfeer, eten en keuze was uitmuntend.
Marry & Rinus Kamberg
8
03 januari 2018
goed verzorgd kerstdinner en goed ontbijt. Mooie grote kamer
Simon Kleinjan
9
29 december 2017
2 daags arrangement met live-muziek is van harte aan te bevelen. goede parkeergelegenheid, prettige ontvangst. mooie ruime kamer - met keukentje - en fraai uitzicht op zee. 's avonds helemaal top. heerlijk eten, band die niet te sterk speelt zodat je nog een gesprek kunt voeren, met leuk repertoire om op te dansen. Vriendelijke attente bediening; zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten.
Ger Nuchelmans
9
03 mei 2017
Alles prima geregeld en een mooi uitzicht op de zee. Wij hebben zeer genoten van de gastvrijheid.
Anoniem
8
23 april 2017
Hotel op een prachtige ligging. Schitterend uitzicht. Mooie, nette ruime kamers. Heerlijke douche.
Anoniem
8
06 juli 2016
Vriendelijk en behulpzaam personeel en een hotel op een fantastische locatie. Helaas ging er bij boeking.nl iets mis, maar er is door het hotelpersoneel wel binnen de mogelijkheden geprobeerd een goede oplossing te vinden. Een heerlijk uitwaaimomentje dus.
Nico Creemers
8
06 juni 2016
Zeer mooie ligging, goed verzorgd en goede service , leuk dorp
Nelly elsinghorst
9
19 mei 2016
geweldig hotel
Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg